Het Fonds

Uit eigen ervaring hebben wij gezien dat er met crowdfunding leningen een mooie resultaat valt te behalen. De eigen resultaten waar erg positief. Na hier geruime tijd mee aan de slag te zijn geweest, viel het op dat veel mensen wel willen beleggen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Er is of niet genoeg kennis, men wil met een beperkt vermogen instappen met als resultaat dat er een slechte spreiding is, het is teveel werk of het is er gewoon niet van gekomen.

Mogelijk maken voor derden

Dan is het natuurlijk leuk om ook anderen hier mee te kunnen helpen. Er zijn zoveel kansen in de crowdfunding wereld, dat het er toch een mogelijkheid moet zijn om dit ook mogelijk te maken voor mensen die het zelf niet willen doen. Dat is de reden dat ondergetekende het FS Continuous Fonds heeft opgezet.

Oprichting 2016

Na veel onderzoek en gesprekken met ervaringsdeskundigen in zowel de crowdfunding wereld als mede in de beleggingswereld, is in 2016 het FS Continuous Fonds opgericht en bij de AFM geregistreerd onder het light regime.

Juridische opzet

Het is natuurlijk belangrijk om te weten dat het geinvesteerde vermogen goed beheerd wordt en veilig is. Daarom is er meteen vanaf het begin gekozen voor een opzet met een Stichting waar het geld in zit. Mocht er ooit iets gebeuren, dan staat het geld daar veilig. Dit staat natuurlijk los van het risico dat iedere investering met zich mee brengt.

Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Julius Heyning